Cerpen seks hisap

12-Dec-2014 12:47 by 8 Comments

Cerpen seks hisap - mezhgan hussainy dating simon cowell

terus terang aku cakap, aku ni memang ghairah tengok baju kebaya/baju kurung kalau yang seksi.lebih2 lagi sekarang trend pompuan giler pakai kebaya dgn tight pants ketat atau lebih gila lagi kebaya nyonya dengan skirt hitam plain ketat. ,memang menimbun gambar koleksi dalam ofis tangkap curi dalam 6670 cabok aku..termasuklah gambar kak suri.

cerpen seks hisap-36cerpen seks hisap-89cerpen seks hisap-8cerpen seks hisap-54

Sampai jalan mati, aku pun berhentikan kereta and tengok2 sekeliling.“wow, dgr lah degup jantung” gurau kak suri tanpa rasa berdosa.Aku melihat diriku pada cermin pandang belakang,aku berasa bangga kerana mendapat bini org dalam pelukkan,lebih lebih lagi yang garang dan yang sedang menggunakan baju kebaya yang sememangnya aku inginkan.Terpulang pada korang nak percaya atau tidak nak kata cerita aku bohong, tapi aku hargai pada yang percaya. credit sikit ler coz kak suri ni gemar bersolek, kadang2 dengan lipstick berkilat dan touch up nampak ler sikit kesedapan kakak suri ni.yang pasti, benda ni adalah sesuatu yang besar terjadi dalam hidupku dan aku ingin sekali berkongsi.kisah ni berlaku dekat bandar K, Kakak suriana, berumur 35, telah berkahwin dan mempunyai 3 org anak. Ok,dalam ofis aku tak payah cerita la memang ramai perempuan, dan kak suri ni tergolong dalam golongan senior, mulut pun bising and jenis yang budak2 muda dalam ofis tak berani gak aku dgr cerita ramai yang benci especially perempuan coz dia ni garang tak tentu pasal, action sikit and mulut laser, and baik sesangat kat budak laki2.“kak tak ada org,jom kita beperang” “haha,kau ni tolol ke” jawab kak suri, nampak selesa dgn gurauan ku.

Kak suri pulak amik peranan, dia cucuk2 perutku,bajet nak geletek tapi aku balas balik, kita org berdua ketawa sambil halang menghalang, sampai satu tahap aku menggengam tangannya dan cuba halang, kak suri kata aku main tipu.Takkan kurang nak kisah “erina badan slim berbaju seksi kenak jolok” je. Sampai kat branch, kita org setel, tapi rupanya tak la sesusah mana, dalam pukul 12.30 dah selesai.“tak sempat kita ke perumahan terbengkalai tu, kau ni tak solat jumaat ke? “tak apa la kak,dekat je, memang dah lambat pun masjid jauh”. Area tu dalam 5 minit drive dari jalan utama, kawasan macam gurun, panas and hanya rumah mamat indon setinggan je nampak.“kak rasa kawasan ni memang banyak org jahat bersembunyi”, macam2 lah cerita kak suri, semua nya tak menunjukkan rasa kurang senang apabila berdua dengan seorang lelaki yang 12 tahun lebih muda dari padanya.Dalam 10minit, mungkin selepas dihasut syaitan, kak suri pun mungkin perasan kot.“kalau contractor besar tak lingkup, memang dah siap tempat tu” kata kak suri tentang projek company kami.”kalau sempat kau bawak kakak kat sana,nak tengok macam mana” kata kak suri.

  1. Adultmob chat 01-Jan-2016 13:24

    , come on in) #fantasy (Share your fantasy or sex confession here) #gangbang (So you think you can handle more than one do you? Cum on in) #dirty_little_secrets (Home of depravity where our deepest desires are set free) #susiecumslut (Groupsex scening, gangbang and bukkake play) #naughtyv's_playground (General chat and respect collars) #the_cuddling_room (Need a cuddle? ) #fuck_it (Do and say as you like and you wont get kicked) #ready_and_willing (We are ready for sex and willing to do anything) #babygirl_haven (Lifestyle chatroom for sub/doms) #transgender-chat (Transgender chat for those who like something different) #voyeurs (Like to peep?